CHP Grup Başkanvekili Başarır Gençlerin Ateist Olmasından Dert Yandı: Pırıl Pırıl Gençler Ateist Oldu

TAKİP ET

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Meclis'te basın toplantısı düzenledi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İstanbul Valiliği'nin alkol yasağı hakkında yaptığı konuştu. Başarır konuşmasının devamında gençlerin ateist olmasından dert yandı. 

İstanbul'daki Alkol Yasağının Arkasındaki Mürteci Sebep Ortaya Çıktı

İstanbul'da bazı sahillerde sığınmacıların kavga ettiğini ancak İstanbul Valiliğinin bu konuda önlem almadığını öne süren Başarır, "Sayın Vali, genelgeye göre bu kararı alıyor. Tam bir yetki aşımı. Temel hak ve hürriyetler ayaklar altına alınıyor. Genelgeyle yasak koymaya çalışıyor, yaşam tarzına müdahale ediyor." ifadelerini kullandı.

"Neden Bu İnsanlar Dinden Soğudu"

"AK Parti'nin izlediği politikaların insanların inançlarını etkilediğini" iddia eden Başarır, Diyanet İşleri Başkanıymış edasıyla sözlerine devam etti, "Neden insanlar bu kadar dinden soğudu. Neden bugün milyonlarca deist ve Ateist, pırıl pırıl çocuklarımız böyle bir tercihte bulundu. İşte dini sürekli siz anlattığınız için siz böyle bir yaşam ortaya koyduğunuz için şu tarikatları gördüğü için insanlar üzülerek söylüyorum ki dinden soğudu" diye konuştu.

ali mahir başarır din diyanet işleri