Diyanet Kadınları Hedef Almaya Devam Ediyor: Tüm Sınırlar İhlal Edildi, Haram İşliyorlar

TAKİP ET

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, Diyanet TV'deki programında kadınları hedef aldı.

Cumhuriyet’ten Sefa Uyar’ın aktardığı habere göre bir süredir dozunu artıran mürteci açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Başta tarikat elebaşları olmak üzere birçok mürteci, bilhassa kadınların giyimlerini hedef aldı. Bu mürtecilere Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen de katıldı.

"Burhan İşliyen ile Hacı Bayram Kürsüsü’nden" adıyla yayımlanan Diyanet TV’deki programda, kadınların giyimleri hedef alındı.

Mürteci İmam Halil Konakcı, Cem Yılmaz ve Hayranlarının Kafir Olduğunu Savundu

Mürteci İmam Halil Konakcı, Cem Yılmaz ve Hayranlarının Kafir Olduğunu Savundu

Düğünleri konu alan İşliyen, "Salona bir giriyorum, hanım kardeşlerimiz bana kızmasınlar, sanki giyecek elbise yok, perişan. Niye böylesiniz? Allah, camiye girerken örtün, düğün salonuna girerken açıl diye bir emir mi verdi?" dedi.

Pedofiliye Bahane Uyduran Mürteci İmam Mehmet Şükrü Dörtbudak Bu Kez de Tacize Kılıf Uydurdu

Mürteci İmam Mehmet Şükrü Dörtbudak: Çocuğun Her Tarafı Açık, Ondan Sonra Pedofili Suçtur, Pedofiliyi Sen Körüklüyorsun

Kadınların kendi iradelerini hiçe sayıp erkeklere de çağrı yapan İşliyen, "Babalar, abiler, kocalar; bu konuda eşlerimize, kızlarımıza telkinde bulunmamız, nasihat etmemiz, yönlendirmemiz gerekmiyor mu? Bir Müslümanca duruş gerekli. Bütün örtüleri açmış, sınırları ihlal etmiş, haramları işlemeye başlamış. Bir Müslüman bunu yapamaz. Hayat tarzımız kitaba uygun olmalı. Düğünlerimiz, eğlencelerimiz kitaba uygun olmalı" ifadelerini kullandı.

diyanet işleri başkanlığı diyanet işleri başkan yardımcısı burhan işliyen kadınların giyimleri Mürteci