Diyarbakır'da 15 Yaşındaki Kız Çocuğu, Maganda Kurşununun Başına İsabet Etmesi Sonucu Ağır Yaralandı

TAKİP ET

Diyarbakır'da evinde oturduğu sırada, sokaktan geçen otomobilin içinden bir maganda tarafından atılan rastgele kurşunun başına isabet etmesi sonucu 15 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı.

Maganda terörü hız kesmeden devam ediyor. Bu kez de Diyarbakır'da evinde oturan bir kız çocuğu maganda kurşunlarının hedefi oldu.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde evinde oturan 15 yaşındaki Sultan O., sokaktan geçen otomobilden bir magandanın rastgele ateş etmesi üzerine başına isabet eden mermi sebebiyle ağır yaralandı.

Bursa'da 12 Yaşındaki Çocuk Maganda Kurşunu ile Yaralandı

Gece saatlerinde Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi´nde meydana gelen olayda iddiaya göre, seyir halinde olan otomobilden bir maganda rastgele ateş etmeye başladı. Müstakil evlerinde oturan Sultan O.'nun başına, kapının penceresini delerek giren 2 kurşundan biri isabet etti. 

16 Yaşındaki Kız Çocuğu Maganda Kurşunu Yüzünden Bir Gözünü Kaybetti

Sultan O. kanlar içinde yığılırken, ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Sultan O.'nun hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Polis, şüpheli yada şüphelileri yakalanması için çalışma başlattı.

maganda ağır yaralandı başından vuruldu diyarbakır kafasına maganda kurşunu denk geldi maganda kurşunu