Diyarbakır'da Film Gibi Soygun: Çalışanı Rehin Alıp Kaçtı

TAKİP ET

Diyarbakır'da bir markette silahlı soygun gerçekleştiren şahıs, ardından çalışanı rehin alarak olay yerinden uzaklaştı. Rehin aldığı çalışanı 15 kilometre uzaklıkta bırakan soyguncu kaçmayı başardı.

Olay, bir market zincirinin Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde marketi açmak isteyen çalışanlar, silahlı bir kişinin içeri girmesi ile neye uğradıklarını şaşırdı. Silahla içeri giren zanlı, kasadaki tüm paraları aldıktan sonra dışarı çıktı.

Market çalışanının otomobiline binen hırsız, rehin aldığı çalışanla birlikte olay yerinden uzaklaştı. Yaklaşık 15 kilometre sonra çalışanın aracından inen hırsız, bölgeden kaçarak izini kaybettirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi. Polis ekipleri, yaptıkları incelemede şahsın eşkalini belirleyerek yakalanması için çalışma başlattı.

 

diyarbakır silahlı soygun film gibi soygun çalışanı rehin aldı kaçmayı başardı hırıszılık market soygunu kayapınar ilçesi kaçmayı başardı