Diyarbakırlı Vatandaş Oğluna 'Ragnar' Adını Verdi

TAKİP ET

Diyarbakırlı bir vatandaş oğluna "Ragnar" adını verdi.

Diyarbakır'da mobilyacılıkla uğraşan Güven Arslan (34), Sibel Arslan (26) çifti yeni doğan çocuklarına Danimarka ve İsveç Kralı Ragnar Lothbrok'un adını koydu.

Vikingler dizisinin başkarakteri olan Ragnar'ın adını oğluna veren Güven Arslan, dizinin sıkı bir izleyicisi olduğunu belirtti.

Sözcü'nün haberine göre uzun zamandır Viking filmlerini ve çizgi filmlerini izlediğini belirten Güven Arslan, "İzlerken de hayal ediyordum. ‘Acaba benim de böyle bir oğlum olsaydı, karizma olsaydı’ diye düşünüyordum. Abim ile isim konusunu konuşuyorduk. Ragnar’a müsaade edilse ismini ‘Ragnar’ bırakabileceğimi söyledim, o da olabileceğini belirtti" diye konuştu.



Abisinin nüfus memuru bir arkadaşını arayarak mümkün olup olmadığını sorduğunu belirten Arslan, memurun isimde "W, X ve Q" harfi olmadığı müddetçe bir sorun olmayacağıını söylemesi üzerine çok sevindiğini ifade etti.

Eşinin bu ismi koymasına çok şaşırdığını ve çocuğa "Rüzgar" diye sesleneceğini söylediğini aktaran Güven Arslan, bu konuda Türkiye'de bir ilk olduğunu düşündüğü için çok mutllu olduğu belirtti.

ragnar adını verdi oğluna diyarbakır güven arslan sibel arslan