'Doğal Döllenme' İçin 'İstihdam Ettiği' Adama Vuruldu: Evlilik Kararı Aldılar

TAKİP ET

Ellie Ellison, hamile kalmak için kiraladığı adama aşık oldu, çift evlilik kararı aldı.

Sperm sayısı düşük olan erkek arkadaşından çocuğu olmayan Britanyalı Ellie Ellison, "doğal döllenme" yöntemi tüp bebek yönteminden hem daha ucuz hem de 3 kat daha garantili olduğu için bu işi yapan Joe Donor (Donor: Bağışçı) ismiyle tanınan ABD'li iş insanını "istihdam ederek" evine davet etti. 

Ellison, ilk denemede başarılı olunamayınca Joe Donor'u bir ay sonra tekrar çağırdı. Ellison bu kez hamile kaldı ancak erkek arkadaşı evi terk etti. Hamileliğinin henüz başında kanaması başlayan Ellison'ın yardımına ise "bağışçı" Joe koştu.

Birbirlerine aşık olan çift evlenme kararı aldı. Salgın yasakları bitince evlenip Galler'e yerleşme planı yaptıklarını belirten Ellison, "Eve ilk geldiğinde suratına bile bakamadım. 10 dakika sonraysa yataktaydık. 20 dakika sonra da evden çıktı gitti. O zamanlar erkek arkadaşımda bir kıskançlık belirtisi yoktu ama sonra kanama olunca öyle olmadı. Ayrılma nedenimizin Joe olduğunu sanmıyorum" dedi.

Çok büyük bir düğün istemediklerini ancak yine de evliliklerini kutlamak istediklerini belirten Ellison, "Bu işe kalkışırken bunların olacağı aklımın ucundan geçmezdi. Sanki birbirimizi yıllardır tanıyor gibiyiz. Çok iyi vakit geçiriyoruz ve iyi bir aile olmayı umuyoruz. Joe bundan böyle kadınlarla birlikte olarak sperm bağışı yapmayacak. Yani "doğal dölleme" işini bıraktı. Kendi aldı bu kararı. Ama sperm bankalarına bağış yapmaya sürdürecek" şeklinde konuştu.

Joe Donor'ın kariyeri ise epey etkileyici. Joe bugüne kadar 150 müşterisine bebek "bağışlamış". 

'Doğal Döllenme' İçin 'İstihdam Ettiği' Adama Vuruldu Evlilik Kararı Aldılar joe donor ellie ellison 150