Doğalgaz Patlaması Sonucu Öldüğü Sanılan Kadın Cinayete Kurban Gitmiş

TAKİP ET

İstanbul Bahçelievler'de dün sabah saatlerinde bir binada meydana gelen ve doğalgaz sıkışması sonucu olduğu zannedilen patlamanın perde arkasından cinayet çıktı.

Bahçelievler'de dün sabah bir binada meydana gelen patlamada 31 yaşındaki Fatma Mavi hayatını kaybetmişti. Patlamanın ilk tahminlere göre doğalgaz sıkışması sonucu meydana geldiği zannediliyordu. Ancak araştırmalar sonucu olayın altından cinayet vakası çıktı.

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan araştırmalar sonucu Fatma Mavi ile en son görüştüğü tespit edilen Ergin A. gözaltına alındı. Ergin A. ifadesinde "Gece Fatma ve yanında bulunan 2 kadınla buluşup Taksim'e gittik. Sabah 07.00 sıralarında olayın yaşandığı eve geldik. Başka bir kadın yüzünden bu sırada Fatma'yla aramızda kıskançlık tartışması çıktı. Kendimi tutamadım. O an cinnet getirdim ve Fatma'yı ellerimle boğdum. Sonra Ali İlkay S., adlı arkadaşımı çağırdım. Benzin istasyonuna gittik. Ona para vererek benzin aldırdım. Sonra eve geldim. Ali çıkmadı yukarı. Ben daha sonra benzini dökerek evi ateşe verdim. Fatma'yı da yaktım" diyerek suçunu itiraf etti. İfadenin ardından emniyet güçleri olayda adı geçen Ali İlkay S.'yi de gözaltına aldı.

fatma mavi bahçelievler patlama cinayet soruşturma