Doğru Parti'den Muharrem İnce'nin Açıklamalarına Yanıt: Deprem Olmasaydı İttifak Kurulacaktı

TAKİP ET

Doğru Parti; Memleket Partisi, Zafer Partisi, Adalet Partisi ile kuracakları ittifak hakkında Muharrem İnce'nin "Ortada bir ittifak yoktu ki ayrılayım" sözlerine ilişkin bir belge paylaştı. Belgede depremlerin gerçekleştiği 6 Şubat'ta ittifakın resmi olarak açıklanacağı bilgileri yer aldı.

Doğru Parti; Memleket Partisi, Zafer Partisi, Adalet Partisi ile kuracakları ittifak hakkında Muharrem İnce'nin "Ortada bir ittifak yoktu ki ayrılayım" sözlerine ilişkin bir belge paylaştı.

Daha önce Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 'whatsapp' mesajıyla olası ittifaktan ayrıldığını açıklamıştı.

Belgede depremlerin gerçekleştiği 6 Şubat'ta ittifakın resmi olarak açıklanacağı bilgileri yer aldı.

Doğru Parti'nin paylaştığı belgede şu ifadeler yer aldı:

Değerli il ve ilçe başkanlarımız

İl ve ilçe başkanlarımızın 5 Şubat 2023 tarihinde Ankara'da Parti İstişare Toplantısına geniş katılım sağlamak üzere bulunacaklardır. TZOB otelde il ve ilçe başkanlarımız için 5 Şubat 2023 tarihinde konaklama ve yemek partimizce planlanmıştır.

İttifak ile ilgili çalışmaların sonucunda 6 Şubat 2023 tarihinde DOĞRU PARTİ, ZAFER PARTİSİ, MEMLEKET PARTİSİ ve ADALET PARTİSİ Genel Başkanlarının Başkanlığında parti teşkilatlanı katılımı ile aşağıda belirtilen program çerçevesinde İTTİFAK ie ilgili açıklama BASIN TOPLANTISI ile duyurulacaktır.

 

ata ittifakı doğru parti memleket partisi zafer partisi adalet partisi muharrem ince kemal kılıçdaroğlu