Doğu Perinçek: Muhalefet Amerika'nın Piyonu

TAKİP ET

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, her iki lafından birinde yaptığı gibi yine birilerini Amerikan ajanı ilan etti.

Kamuoyunda "Çin muhiplerinin şahı" olarak bilinen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, muhalefeti Amerikan ajanı ilan etti.

Perinçek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara yaptığı kanunlara uyma çağrısını "Açıklama ABD'nin kaos planının parçasıdır. Kamu yöneticilerine 'Hükümetin emirlerine uymayın' çağrısı Cumhuriyet tarihinde hiç olmamış. Bu 'Biz Türkiye'yi yönetemeyiz' itirafıdır" ifadeleriyle yorumladı.

Daha önce Çin'in Doğu Türkistan'da Uygur Türklerine soykırım uygulamak için kullandığı toplama kamplarını "yeniden eğitim kampı" olarak niteleyen ve "köy enstitülerine" benzeten Çin sevdalısı Perinçek, "Burada çok açık söyleyeyim, Amerika Birleşik Devletleri'nin kaos planının piyonları olarak Meral Akşener başta ve Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu, bu piyonlar tamamen Amerika'nın, bunu çok açık söylemek zorundayız. Çünkü Türkiye'nin önündeki en büyük tehdit budur. Türkiye bunlarla boğuşarak ayakta kalacak ve ekonomisini de bunlarla boğuşarak toparlayacak. O bakımdan buralarda çok kararlı, kesin, açık olmak her vatandaşın ve her vatanseverin görevidir" ifadelerini kullandı.

Perinçek daha önce de Rusya'nın imparatorluk politikasını desteklememiz gerektiğini söylemişti.

Doğu Perinçek Muhalefet Amerika'nın Piyonu başta meral akşener kemal kılıçdaroğlu ekrem imamoğlu