Doğu Perinçek, Orhan Uğuroğlu'nun Sorusu Üzerine Stüdyoyu Terk Etti

TAKİP ET

Çin ve Rusya propagandacısı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, gazeteci Orhan Uğuroğlu'nun eski MİT'çi Mehmet Eymür'ün kendisiyle ilgili iddiasını sorması üzerine stüdyoyu terk etti.

BirGün'ün aktardığına göre Flash TV'de gazeteci Orhan Uğuroğlu'nun sorularını yanıtlayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Mehmet Eymür'ün iddialarının sorulması üzerine stüdyoyu terk etti.

Mehmet Eymür, Doğu Perinçek için "İngiliz istihbaratıyla Amerikalıların adamıdır; ordu ve MİT'te adamları var" demişti.

Orhan Uğuroğlu'nun bu iddiayı sorması üzerine sinirlenen Perinçek, "'Sen Atatürk'e İngiliz ajanı mısın?' diye sorabilir misin? Siz alet olmuşsunuz. Sizin gibi adamlar da Atatürk'e bu tür iftiraları tekrar ederek..." dedi.

Orhan Uğuroğlu'nun "Hakaret ediyorsunuz" diyerek Perinçek'in sözlerine tepki göstermesi üzerine Perinçek stüdyoyu terk etti.

Mehmet Eymür'ün Perinçek İddiası

Doğu Perinçek'in yüzbaşı rütbesinden general rütbesine kadar orduda ve MİT'te adamları olduğunu iddia eden eski istihbaratçı Mehmet Eymür "Bana kalırsa Perinçek, tamamen, İngiliz istihbaratıyla Amerikalıların adamıdır. Kesinlikle öyledir" demiş, bu sözlerinin "bilgiye dayalı olduğunu" vurgulamıştı.

 

doğu perinçek orhan uğuroğlu sorusu üzerine stüdyoyu terk etti mehmet eymür