Doğum Gününde Toprağa Verildi

TAKİP ET

İstanbul'da sahilde yürüyen 2 kardeş, bir grup tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Kardeşlerden biri aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti.

17 Mayıs günü Silivri'de yürüyüş yapan Mertcan Kaya ve ağabeği Metehan Kaya, 10 kişilik bir grupla karşılaştı. Henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple kardeşler ve 10 kişilik grup arasında tartışma çıktı. 10 kişilik grupta bulunan kişilerden bazıları yanlarında taşıdıkları bıçakla 2 kardeşe saldırdı.

Yaralanan kardeşleri gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kardeşleri hastaneye kaldırırken polis ekipleri de saldırıyı gerçekleştiren gençleri yakaladı. 

Hastaneye kaldırılan kardeşlerden Mertcan Kaya yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doğum gününde toprağa verilen gencin ailesi yaşananlara isyan etti. 

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce gözaltına alınan şüphelilerden Ali Can A., iddiaya göre cinayeti kendisinin işlediğini kabul etti. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Ali Can A. tutuklandı. 

istanbul silivri 2 kardeş saldırı mertcan metehan kaya öldü doğum günü