Doğum Yapan Annelere Ameliyat Masasında Tecavüz Eden Sapık Tutuklandı

TAKİP ET

Brezilya'da doğum yapan anneleri ameliyat masasında taciz eden anestezi uzmanı tutuklandı.

The Sun'ın haberine göre Brezilya'da Giovanni Quintella Bezerra adlı anestezi uzmanının doğum yapan kadınları ameliyat masasında taciz ettiği anlara ait görüntülerin ifşa edilmesi ülkenin gündemine oturdu.

Anestezi eğitimini 2 ay önce tamamlayarak Rio de Janeiro'daki Hospital da Mulher'de işe başlayan Bezerra'nın girdiği doğumlarda annnelerin bebeklerini dahi tutamayacak kadar kötü durumda olması üzerine hastalara verilen ilaçlarla ilgili tereddüt oluştu.

Bunun ardından Bezerra'nın katıldığı son doğuma gizli kamera yerleştirildi ve görüntüler ilaç kullanımından çok daha büyük bir vahameti ortaya çıkardı.

Gizli Kamera Görüntüleri Olayı Ortaya Çıkardı

Gizli kamera görüntülerinde Bezerra'nın anestezi verilen hastaya 10 dakika boyunca tecavüz ettiği görülüyordu. Bunun ardından Bezerra tecavüz suçundan tutuklandı.

İlacın etkisiyle baygın halde olan kadın yaşadıklarının bir halüsinasyon olduğunu sandığını belirtirken Bezerra'nın aynı gün içinde 2 operasyona daha katıldığı öğrenildi.

Tecavüz anlarının sosyal medyada ifşa edilmesinin ardından olay ülke gündemine oturdu. Bezerra'ya 8 ila 15 yıl arasında hapis cezası verilmesi bekleniyor.

doğum yapan annelere ameliyat masasında tecavüz eden sapık uşşaki lideri tutuklandı