Doğumu Başlayan Eşini Benzinliğe Ancak Yetiştirebildi

TAKİP ET

İstanbul'da doğumu başlayan eşini hastaneye yetiştiremeyen vatandaş aracını mecburen benzinliğe çekti.

Gürkan Turan, doğum hazırlığında olan eşi Lela Turan'ın doğum sancılarının başlaması üzerine Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Hastane görevlilerinin sezaryen doğum yapılamayacağını söylemesi üzerine eşini özel hastaneye yetiştirmek üzere aracına binerek yola çıkan Gürkan Turan, hastane yolunda eşinin doğum sancılarının artmasıyle bir benzin istasyonuna girerek istasyon çalışanlarından yardım istedi.

Benzin istasyonunun Melek isimli bir çalışanı araçta doğum sancıları içinde kıvranan Lela Turan'a müdahale ederek doğumun sağlıklı biçimde gerçekleşmesini sağladı. Doğumla birlikte benzinliğe çağrılan 112 Acil sağlık ekipleri, anne ve bebeği hastaneye kaldırdı.

Gürkan ve Lela Turan en zor anlarında kendilerine yardım eden benzinlik çalışanı Melek'in ismini bebeklerine verdi. Anne ve Melek bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olay esnasında benzinlikte bulunan Doruk Bilaloğlu isimli vatandaş olayı “Ben o esnada yakıt alıyordum. Benzinliğe hızla bir araba giriş yaptı. Araçtan inen adam panik halindeydi. Meğerse eşi doğum yapıyormuş. Benzinlikteki arkadaşlar yardımcı oldular. Bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Baba sanırım hastaneye gidemediği için paniklemişti. Bizim için de çok ilginç bir an oldu. Sonuçta çok yaşanan bir durum değil. Her şeye rağmen sonu mutlu bitti” ifadelerini kullandı.

Doğumu Başlayan Eşini Benzinliğe Ancak Yetiştirebildi