Doktor Bebeğini Muayeneye Getiren Aileye Saldırdı

TAKİP ET

10 aylık bebeklerini alerjik bulgular sebebiyle muayeneye getiren aile, doktor tarafından saldırıya maruz kaldı.

İzmir'de 10 aylık bebeklerini alerjik bulgular sebebiyle Prof. Dr. Hasan Yüksel'in kliniğine getiren aile, doktor tarafından saldırıya maruz kaldı. Yaşanan durum saldırıya uğrayan baba tarafından videoya alındı.

26 Kasım 2020 tarihinde gerekli muayene ve testlerin yapılması için bebeklerini kliniğe götüren aile, verilen ilaçları temin ederek kullanmaya başladı. Bebekleri için verilen ilacın alerjik reaksiyonları engellemesi sebebiyle düzenli olarak ilacı kullanan aile, yeniden muayeneye gittiğinde doktor Hasan Yüksel, bebekte bulgu göremediği için yeniden muayene tarihi verdi. Aile, muayene sırasında da kendisine sorulan sorulara ters ve yüksek perdeden cevap verdiği iddia edilen doktorun kliniğine 27 Şubat'ta tekrar muayene için gitti.

Bebeğin gerekli muayenesinin yapılmasının ardından gerekli görüşmeleri yapmak üzere doktorun odasına oturan aileye Hasan Yüksel, alerjik bulgulara rastlanmadığını, bebeğin vücudunda kırmızıklar görmeleri halinde fotoğraf çekerek kendisine göndermelerini söyledi. Ailenin "Zaten size fotoğraf göndermiştik" demesi üzerine sinirlenen doktor, "Ben fotoğraftan anlayamam" yanıtını verdi. Babanın "Ama fotoğrafları siz istemiştiniz, o yüzden gönderdik" demesi üzerine ayağa kalkarak bağırmaya başlayan Hasan Yüksel, babanın üzerine yürüdü. Babanın da doktora sesini yükseltmesiyle gerilen ortamda doktor Hasan Yüksel, babanın üzerine yürüyerek yumruk attı.

Olayı yatıştırmak için odaya giren çalışanların ayırmasıyla yatışan kavgada klinik çalışanları, Hasan Yüksel'i sakinleştirmeye çalıştı. Bu esnada telefonunu çıkararak video çekmeye başlayan babayı gören Yüksel, tekrar koşarak babanın üzerine yürüdü ve yine yumruk attı. Dengesini kaybederek koltuğa düşen babanın üzerine çıkan Hasan Yüksel, babanın boğazını sıktı. 

Eşi ve 10 aylık çocuğunun gözü önünde saldırıya uğrayan baba, hastaneden darp raporu alarak emniyete gidip şikayetçi oldu. Yaşanan durumla ilgili doktor Hasan Yüksel tarafından bir açıklama yapılmadı.

prof dr hasan yüksel klinik bebek 10 aylık aile saldırı maruz kaldı doktor saldırdı bebek 10 aylık baba darp şiddet sağlık klinik