Doktor Ertan İskender'i Bıçaklayan Kişi Tutuklandı

TAKİP ET

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan Ertan İskender'i bıçaklayan Bayram Nargüner tutuklandı.

Dün Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan doktor Ertan İskender, psikiyatri hastası Bayram Nargüner tarafından bıçaklandı. 

Bıçaklı saldırıda sırtından ve sağ elinden yaralanan İskender, ameliyata alındı ancak doktorları İskender'in sağ elinde oluşan hasar sebebiyle bir daha ameliyat yapamayacağını söyledi. 

Başhekim Prof. Dr. Rahmi Kılıç doktoru bıçaklayan hastanın intihar girişiminin daha önce doktor İskender tarafından engellendiğini söyleyerek, "Hasta yara yerine bağlı şikayetleri için doktora geliyor. Doktor arkadaşlar da bir sıkıntısı olmadığını söylüyorlar. İşin ilginç yanı bıçakladığı doktor arkadaş daha önce bu hastanın intihar girişimini engelleyen arkadaş. Psikolojik tedavisi devam eden ve poliklinikte kontrolü devam eden bir hasta. Doktorumuz elinden bıçaklanıyor. Bu durum ileride mesleğini yapmasını engelleyecek bir durum. Arkadaşımız 3 yıllık asistan, ortopedi uzmanı olmaya namzet bir arkadaş. Sağ elinde parmaklarını koparacak şekilde yaralanıyor. Sağ el bir ortopedist için çok önemli. Ameliyat yapmasını engelleyecek bir olay bu. Bu doktor arkadaşlarımızın şevkini kıran yaralayan bir şey. Hem de Kovid döneminde böyle bir şey olması çok üzücü" ifadelerini kullandı. 

Tutuklandı

Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan saldırgan Nargüner, karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Nargüner, çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

doktor iskender ankara eğitim araştırma tutuklandı bayram nargüner bıçakladı