Doktor Kıyafetiyle Hastanede Gezdi, Kendini Doktor Olarak Tanıttı: Hasta Yakınlarından Dayak Yedi

TAKİP ET

İnşaat işçisi Serkan A., Trabzon'da bir hastaneye doktor kılığıyla girdi. Kendisini doktor olarak tanıtan Serkan A., hasta yakınlarından dayak yedi.

(Fotoğraf: Kardeş Payı dizisi - Doktor kılığına giren Hilmi ilk dayağını yiyor) 3 gün önce Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Acil Servisi'nde meydana gelen olayda inşaat işçisi Serkan A., üzerine yeşil doktor önlüğü giydi ve boynuna steteskop takıp dolaşmaya başladı.

Birkaç Dakikalık Sahte Meslek Hayatında Hasta Yakınından Dayak Yedi

Acil servis triaj alanında bir hasta yakını ve hemşire arasındaki tatışmaya dahil olan Serkan A., kendisini doktor olarak tanıtıp yardımcı olmak istediğini söyledi. İddiaya göre Serkan A., saatler süren sahte doktorluğunda hasta yakınlarından dayak yiyecek zamanı bulabildi.

Görevliler Kimlik Sorunca Ortaya Çıktı

Serkan A.'yı tanımayan hastane görevlileri kimlik sorunca şahsın doktor olmadığı ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Serkan A.'yı gözaltına alındı.

"Doktor Olmak İstiyordum"

İfadesinde doktor olmadığını ve doktor kıyafetiyle steteskobu Ankara'dan satın aldığını itiraf eden Serkan A. "Doktor olmak istiyordum ama olamadım. O heyecanı yaşamak için böyle bir davranışta bulundum. İnşaatta izinli olduğum gün önlük giyip stetoskop takıp hastaneye gittim. Pişmanım" şeklinde konuştu.

8 Ay Önce de Ameliyathaneye Girdi

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Serkan A.'nın 8 ay önce de Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kendisini doktor olarak tanıtıp ameliyathaneye girdiği ortaya çıktı.

doktor kıyafetiyle hastaneye hastanede gezdi kendini olarak tanıttı hasta yakınlarından dayak yedi yakınından serkan a. trabzon ktü farabi hastanesi