Doktor Osman, Müge Anlı'nın Stüdyosunda Sinir Krizi Geçirdi

TAKİP ET

2018 yılında öldürülen anne ve babasının katillerini arayan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Osman Büyükşen, canlı yayında sinir krizi geçirdi.

4 Eylül 2018 yılında Konya'nın Karatay ilçesinde Metin Büyükşen (55) ile Necla Büyükşen (54) evlerine giren maskeli bir erkek tarafından öldürüldü. Olay sırasında evde bulunan ve çiftin çocuklarından biri olan Büşra Büyükşen (20), ölü taklidi yaptıktan sonra evden kaçarak öldürülmekten kurtulduğunu söyledi.

Çiftin çocukları, yıllardır yakalanamayan katil için Müge Anlı'ya başvurdu.  Anne ve babasının hiç kimseyle problem yaşamayacak kadar iyi olduğunu söyleyen Büşra Büyükşen, ''O gece, annem ve babamla evde oturuyorduk. Birden bahçe kapısı açıldı, içeriye biri girdi. Gezmeye giden ağabeyimin geldiğini zannettik. Sonra içeriye yüzü maskeli, elinde tüfek bulunan kişi girdi ve doğrudan babama yönelerek ateş etti. O sırada babam sadece ellerini kaldırmış 'Yapma' diyordu. Annem ise sadece 'Allah' diyerek bağırıyordu, şoka girdi.

Ben de önümdeki çaydanlığı katile fırlatarak, odadan kaçmaya çalıştım. Bu sırada silahıyla uğraşıyordu. Sonra bana ateş etmek istedi ancak silah tutukluk yaptı. Dipçikle başıma vurdu, yere düştüm. Orada bir süre gözüm kapalı, hareketsiz yattım. Bir süre sonra babamın ve annemin odasına bakmaya bile cesaret edemedim. Arkadaki odanın penceresinden atlayarak sokağa fırladım. Bu sırada ayağım kırılmış. Yoldan geçen bir araca binerek jandarmadan yardım istedim.

O maskeli adamı tanımıyorum. Aşina olduğum biri değil. Şüphelendiğimiz kimse yok. Ailem sorunlu insanlar değildi" şeklinde konuştu.

Doktor Osman İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

Öldürülen çiftin büyük çocukları Doktor Osman Büyükşen, Müge Anlı'nın stüdyosunda canlı yayında Cumhurbaşkanına seslenerek yardım talebinde bulundu. Herkesin sorgulanmasını isteyen Doktor Osman Büyükşen, savcılık ve jandarmanın da olayla ilgilenmediğini belirterek, “Ben daha nereye gideyim. Savcılığa, emniyete, jandarmaya gittim. Jandarma bana şikayet etmek kolay diyerek başından savdı. Ben Doğu’da doktorluk yapıyorum. Sırf bu konu için görevimden istifa etmek istedim. Pandemi nedeniyle izin vermediler. Ben daha ne yapabilirim. Cumhurbaşkanı’na sesleniyorum. Özel bir ekip kurup ben de dahil herkesi sorgulasınlar. Ben milletvekili ya da saygın birisi olsaydım her kapı açılırdı” dedi.

Osman'ın sinir krizi geçirerek yaptığı konuşma ekran başındaki izleyicileri ağlatırken Müge Anlı da dayanamayarak acılı adama sarıldı. 

Şüphenilen İsim Büşra 

Olayın ekrana geldiği ilk günden beri soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çeken çiftin küçük kızı Büşra, abisi sinir krizi geçirirken de sessiz kaldı.

23 Haziran'da canlı yayında tanık olarak dinlenen bir kişi, cenaze sırasında Büşra'nın konuşmalarını dinlediğini ve konuşmalarda Büşra'nın ''Sildin mi, bitti mi, sus herkes duyacak'' dediğini iddia etti.

Şüpheleri yengesine yönlendirmek isteyen Büşra daha önce Betül isimli yengesinin yasak bir ilişki yaşadığını ve annesinin bunu görmüş olduğu için öldürülebileceğini söylemişti. 

Ancak tanık, cenaze sırasında Büşra ve Betül'ün gizli saklı konuşmalar yaptığını ve ikisinin de şüpheli tavırlar sergilediğini ifade etti.

müge anlı konya osman büyükşen büşra betül metin necla tüfek maske öldürüldü ölü taklidi pencere kaçtı atv