Dolandırıcıların Aldığı Parayı Yerine Koyan Hayırsever Sayesinde Miraç'ın Gözleri Açıldı

TAKİP ET

Gaziantep'te doğuştan görme engelli Miraç'ın ameliyatı için biriktirilen paranın dolandırıcılara kaptırıldığını duyan bir hayırsever, küçük çocuğun ameliyat masraflarını karşıladı.

Görme engelli olarak dünyaya gelen Miraç Ağkurt'un annesi Seda Nur ve babası Celil, oğullarının ameliyatı için biriktirdikleri parayı dolandırcılara kaptırdı. Yıllarca yaptıkları birikim ile 28 bin TL toplayan anne ve baba, dolandırıldıklarını fark ettiklerinde şikayetçi oldu.

Olayı duyan bir hayırsever Miraç’ın tedavi masrafını üstlendi. Gerekli kontrollerin yapılmasının ardından Ankara’da özel bir hastaneye götürülen Miraç, burada yapılan ameliyatla görme yetisine kavuştu.

Oğlunun gözlerinin açıldığını belirten Celil Ağkurt, “Oğlumuzun göz ameliyatı Ankara’da özel bir hastanede gerçekleşti. Ameliyatı yapan hocamız operasyonun sorunsuz gerçekleştiğini ve Miraç’ın artık göreceğini söyledi. Ameliyatımız 7 saat sürdü ve sonunda oğlumuzun gözleri açıldı. Daha önce Miraç bizi sadece sesimizden tanırdı, artık bizi görerek algılayabiliyor. Oğlumun gözlerinin açılmasına vesile olan hayırseverimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tüm Umutlarımız Kırılmışken Karşımıza Çıktı

Anne Seda Nur Ağkurt ise, ''Oğlum erken doğumla dünyaya geldi ve iki ay kadar kuvözde kaldı. Orada gözlerinin görmediği fark edildi. İki defa gözlerinden ameliyat oldu ancak gözleri açılmadı. Gözlerinin Ankara’da özel bir hastanede yapılacak ameliyatla açılabileceği söylendi. Bunun üzerine birikim yapmaya başladık. Pahalı bir ameliyattı. Sonrasında biriktirdiğimiz paralarımızı telefon dolandırıcılarına kaptırdık. Tüm umutlarımız kırılmışken bir hayırsever çıktı ve tüm ameliyat masraflarını karşılayacağını söyledi. Hayırseverimize çok teşekkür ediyoruz'' ifadelerini kullandı. 

Küçük çocuğun tedavisi için biriktirilen parayı alıp kaçan dolandırıcılara yönelik soruşturma sürüyor. 

görme engelli miraç ağkurt hayırsever ameliyat masraf ödendi