Dolardan Hızlı Yükseldi! Ozan Kabak Liverpool'da

TAKİP ET

Galatasaray altyapısından A Takıma yükselmesiyle beraber yarım sezon içinde Avrupa devlerinin dikkatini çeken ve transferi gerçekleşen Ozan Kabak, başarılı performansını Bundesliga'da da sürdürerek yükselişine devam etti. Kabak, yeni sezonun ikinci yarısında son Premier Lig Şampiyonu Liverpool'un formasını terletecek.

Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'ün genç stoperi Ozan Kabak, 2020-21 sezonunun ikinci yarısında Liverpool forması giyecek.

Yeni sezonun ikinci yarısından itibaren Premier Lig'in son şampiyonunda forma savaşı verecek Kabak'ı sezon sonuna kadar kiralayan Liverpool'un Alman ekibiyle vardığı antlaşmada satın alma opsiyonu da bulunuyor.

Galatasaray altyapısında yetişen 20 yaşındaki Kabak, 2018-19 sezonunda teknik direktör Fatih Terim'in Şampiyonlar Ligi'nde de forma şansı vermesiyle Avrupa kulüplerinin dikkatini üzerine çekmişti. Aynı sezonun devre arasında 6.50 milyon euro bonservis bedeliyle Stuttgart'a transfer olan yıldız oyuncu, 2019-20 sezonunda ise bir diğer Bundesliga ekibi Schalke 04'e imza atmıştı.

ozan kabak liverpool schalke 04 galatasaray fatih terim stuttgart