Dolmuş Esnafı İle Bir Araya Gelen Mansur Yavaş: Gerekirse Otobüsleri Çekerim

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Ankara adayı Mansur Yavaş, dolmuş hattı sahipleri kâr etsin diye hatları özelleştireceğini söyledi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Ankara adayı Mansur Yavaş, dolmuş esnafı ile bir araya geldi. Ankara'da ulaşımda yaşanan sorunlara değinen Yavaş, dolmuş hattı sahipleri kâr etsin diye hatları özelleştireceğini söyledi. 

ANFA Fuar Alanı'nda dolmuş esnafı ile bir araya gelen Yavaş, dolmuş sahiplerinin kâr etmesi için gerekirse otobüslerini çekeceğini belirtirken şu ifadeleri kullandı: 

“Çalışmayan dolmuşlarımız var. Bunları inşallah bundan sonra sadece UKOME öncesi esnafımızı yan yana getirmek üzere yeni hatlar verebiliriz. Nasıl verebiliriz? Artık şehir şehrin her tarafına doğru Ankara merkezinden büyümeye başladı. Dolayısıyla bunu da tüm dolmuş esnafının çalışacağı şekilde düzenlemeye hazırız.

Bakın buradan tekrar söylüyorum; gerekirse ben otobüslerimi oralardan çekeceğim. Göstere göstere göre göre hem siz hem biz zarar etmeyelim. Hiç olmazsa esnaf da alnının terini hak ettiği gibi kazansın. Bundan sonra bu tür düzenlemeleri de yapacağız.

Ulaşım daire başkanımız, EGO daire başkanımız burada. Özel taleplerde bulunacak arkadaşlar da şimdi gelsinler görüşelim. İnşallah 27 durak başkanımızla görüşüp hiçbir esnafın mağdur olmaması için gereken destekleri yapacağız. Bu sizin hakkınız bizden yana helal olsun. Ankara halkı adına helal olsun diyorum.”

ego dolmuş Ankara Büyükşehir Belediyesi ankara mansur yavaş chpli özel halk otobüsü