DP'den CHP'ye Rest: Karaman'da Ortak Çalışmamız Söz Konusu Değil

TAKİP ET

Demokrat Parti Karaman İl Başkanı Emir Musa Beydilli, CHP'nin milletvekili adaylarını desteklemeyeceklerini açıkladı. Beydilli, 'CHP ile uzaktan yakından bir alakamız yoktur' dedi.

DP İl Başkanı Beydilli, Karaman Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı basın toplantısında, Millet İttifakı’nda kurucu 4 partiden biri olduklarını ancak bu ittifakın kendilerine haksızlık yaptığını söyledi. Beydilli, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması konusunda yanında dimdik durduk. Bu dik duruşun karşılığı bize azimet verildi” ifadelerini kullandı.

“Tabela partilerine kontenjan verilmiş”

Beydilli, CHP’nin listelerinde Demokrat Parti’ye 3 kontenjan verilmesine tepki göstererek, “Bizim partimizin geçmişini ve kökünü görmezden gelerek operasyon çekilerek, tabela partisi olan, seçime girmeyen, seçimde halkın terazisinde tartılmayan partilere listeler yapılmış. Bu listelere baktığımız zaman Demokrat Parti’ye 3, Deva Partisine 25, Saadet Partisine 24, Gelecek Partisine 19 kontenjan verilmiş. Biz bunu kabul edemeyiz” dedi.

“CHP ile alakamız yoktur”

Beydilli, son olarak CHP’nin milletvekili adaylarını desteklemeyeceklerini belirterek, “Teşkilat mensubu arkadaşlarımızla görüşerek Karaman’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekili adaylarını desteklemeyeceğiz. CHP ile uzaktan yakından bir alakamız yoktur, çalışmamız söz konusu değildir. CHP’nin çatısı altında siyaset yapmayız. Ne maddi, ne manevi yorulmayı uygun görmüyoruz” diye konuştu.

 

 

demokrat parti karaman emir musa beydilli chp kemal kılıçdaroğlu