DP'li Enginyurt, Tehdit İçeren Açıklamalarıyla Dikkat Çeken Suç Örgütü Lideri Kürşad Yılmaz'a Çok Sert Tepki Gösterdi

TAKİP ET

Türkiye Gündemi adlı YouTube kanalına konuk olan eski MHP'li Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, suç örgütü lideri Kürşad Yılmaz'ın tehdit içeren açıklamalarına çok sert tepki gösterdi.

Türkiye Gündemi adlı YouTube kanalına konuk olan eski MHP'li Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, suç örgütü lideri Kürşad Yılmaz'ın, Sinan Ateş cinayetiyle tehdit içeren açıklamalarına çok sert tepki gösterdi.

Enginyurt şöyle konuştu:

Ya sana ne? Ne karışıyorsun sen? Ülkücünün arasına ne giriyorsun Kürşad Yılmaz. Sen neredesin Kürşad Yılmaz? Sinan hoca Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yaparken, Sinan Hoca ülkücülük yaparken sen niye hapishanedeydin Kürşad Yılmaz? Ne suçu işledin de girdin hapishaneye sen? Ölmüş. 2 tane kız çocuğu babası ölmüş. Buna Fatiha dilemen gerekirken Kürşad Yılmaz, ne yapacaksın bizi mi öldüreceksin Kürşad Yılmaz? Ne yapacaksın? Tehdit mi diyorsun milleti sen?  Yeter artık bu kadar milleti korkutmaya, bu kadar sindirmeye çalışmasınlar. Haddini bilsinler. Çete ise çeteliğini yapsınlar. Mafyaysa mafyalığını yapsınlar. Bıraksınlar siyaset yapan insanlar siyaset yapsınlar. İşleri güçleri tehdit. Milleti tehdit ederler.  Beni tehdit ederler, önüne geleni tehdit ederler. Ne yapacaksın? Öldürecek misin? Kürşad Yılmaz? Öldürmezsen namertsin!

 

cemal enginyurt kürşad yılmaz MHP ülkücü sinan ateş tehdit