DSP Denizli İl Başkanı İstifa Etti: Ecevit'in Kemiklerini Sızlatıyorlar

TAKİP ET

DSP'nin AKP ile ittifak yapması ve Erdoğan'a destek vermesi parti içinde rahatsızlık yaratmaya devam ediyor. DSP Denizli İl Başkanı Yaşar Kayrakçı, bugün düzenlediği basın toplantısıyla istifa ettiğini duyurdu. Kayrakçı, parti yönetimini koltuk sevdasıyla suçlayarak Millet İttifakı'na destek vereceğini söyledi.

DSP’nin AKP ile ittifak yapması ve Erdoğan’a destek vermesi parti içinde rahatsızlık yaratmaya devam ediyor. DSP Denizli İl Başkanı Yaşar Kayrakçı, bugün düzenlediği basın toplantısıyla istifa ettiğini duyurdu. Kayrakçı, parti yönetimini koltuk sevdasıyla suçlayarak Millet İttifakı’na destek vereceğini söyledi.

“Koca partiyi üç kişi pazarlamaya kalkmış”

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde konuşan Kayrakçı, DSP lideri Önder Aksakal’ı sert bir dille eleştirdi. Kayrakçı, “Bizler Millet İttifakı’na destek vereceğiz. Koltuk uğruna partimizi ne hale getirdiler. Merhum genel başkanımız Bülent Ecevit’in kemiklerini sızlatıyorlar. Koca partiyi üç kişi pazarlamaya kalkmış. Ecevit bugün yaşamış olsaydı desteğini CHP’ye verirdi.” dedi.

“Bu sıradan bir seçim değil”

Kayrakçı, Türkiye’nin çok zor bir seçimden geçeceğini de vurgulayarak, “Bu sıradan bir seçim değil. Cumhurbaşkanlığı seçimi de var. Bu seçimde oyumuzu Millet İttifakı’na vereceğiz. Bu ittifak Türkiye’nin geleceği için çok önemli.” diye konuştu.

dsp demokratik sol parti önder aksakal bülent ecevit kemal kılıçdaroğlu millet ittifakı