Dün Gece Kaybolan 3 Kız Çocuğu Bulundu: Kore'ye Gitmek İçin Kaçmışlar

TAKİP ET

Hadımköy'de dün gece kaybolan 3 kız çocuğu Küçükçekmece'de bulundu.

İstanbul Hadımköy'de dün gece geç saatlerde Eslem Tuana Yüksel (15), Efsa Yüksel (13) ve Nazar Memiş (11) isimli 3 kız çocuğu, evlerinden çıkarak kaybolmuştu. Çocuklarının evde olmadığını fark eden aileler endişelenerek durumu polise haber vermiş, polisler çocukları bulmak için çalışma başlatmıştı.

Çocukların izine ilk olarak Avcılar Sahildeki bir kız çocuğunun kıyafetiyle rastlandı. Belediyeye ait bir tuvalete giden çocuklar, tuvalette görevli personelin dikkatini çekti ve personelin verdiği bilgi üzerine ekipler çocukların gidebileceği güzergahlar üzerinde çalışma yaptı. Polislerin yaptığı incelemeler sonucu çocuklar, Küçükçekmece'deki bir lunaparkın tuvalet girişinde bekledikleri sırada bulunarak gözetim altına alındı.

Kore'ye Gitmek İçin Kaçmışlar

Polis merkezinde pedagog eşliğinde dinlenen çocuklar, verdikleri ifadede, izledikleri Kore filminin etkisinde kalarak Kore'ye gitmek için evden kaçtıklarını ve geceyi Avcılar sahilde uyuyarak geçirdiklerini söyledi.

Çocukların bulunduğu haberini alan aile, emniyete gitti. Yapılan işlemlerin ardından ailelerine teslim edilen çocuklar, evlerine gitti.

kore küçükçekmece hadımköy istanbul evden kaçan kaybolan bulundu gitmek için film etkilendiler