Dünya Turuna Çıkan Japon Elazığ'da Bıçaklandı: Neden Bıçaklandığımı Bilmiyorum

TAKİP ET

12 yıl önce bisikletiyle dünya turuna çıkan Japon turist Elazığ'da bıçaklandı.

12 yıl önce Japonya'dan bisikletiyle birlikte dünya turuna çıkan Shogan Kameda (45), kamp yapmakta olduğu Elazığ'da kimliği belirsiz bir şahsın bıçaklı saldırısına uğradı.

Türkiye'de Muş'a yaptığı ziyaretin ardından Elazığ'a gelen Kameda, Sivrice ilçesinde kamp yaptığı yerde dişlerini fırçaladığı esnada bıçaklandı.

Kameda, olayı duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen acil sağlık ekipleri tarafından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Neden Bıçaklandığımı Bilmiyorum

Malezya ve Çin gibi ülkeleri yürüyerek gezdiğini belirten Kameda, "Çin’de bir kız arkadaşım bana bisiklet hediye etti. Sonra Çin’den bisiklet ile dolaşmaya başladım. Sadece dişlerimi fırçalıyordum. Neden bana kızdı, bıçakladı bilmiyorum. 10 aydır bisikletim ile Türkiye’deyim. En son Elazığ’a geldim. Elazığ Hazar Gölü yakınlarında bıçaklandım. Kavga etmedik, aniden beni bıçakladı" diye konuştu.

"Ben dışarıda dişlerimi fırçalarken ve çamaşırlarımı yıkarken Türkler bana kızıyordu galiba, Türkiye ve Japonya kültürü farklı" diyen Kameda, "Ben dişlerimi fırçalıyordum ne için bıçaklandım bilmiyorum. Buradan sonra ne yapacağım bilmiyorum. Türkiye için seyahatim bitti. Bacağım çok ağrıyor. 12 senedir tüm dünyayı parasız dolaşıyorum. Genellikle çadırda kalıyorum bazen arkadaşımın evinde kalıyordum" ifadelerini kullandı.

Dünya Turuna Çıkan Japon Elazığ'da Bıçaklandı Neden Bıçaklandığımı Bilmiyorum