Dünyaca Ünlü Satranç Ustaları Türkiye'deki Depremzedeler İçin Düzenlenen Turnuvada Boy Gösteriyor

TAKİP ET

Dünya'nın en büyük satranç platfotmları olan Chess.com'un ve Chess24'ün Türkçe ekipleri, bu akşam 21:00-23:00 saatleri arasında unvanlı (GM, WGM, IM, WIM, FM, WFM, CM, NM) satranç oyuncularının katılabileceği bir turnuva düzenliyor.

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi altında olan milyonlarca insan için Türkiye ve dünya çapında birçok yardım kampanyası düzenleniyor.

Chess.com'dan Özgür Akman'ın aktardığına göre, Dünya'nın en büyük satranç platfotmları olan Chess.com'un ve Chess24'ün Türkçe ekipleri, bu akşam 21:00-23:00 saatleri arasında unvanlı (GM, WGM, IM, WIM, FM, WFM, CM, NM) satranç oyuncularının katılabileceği bir turnuva düzenliyor. 

Dünyaca ünlü Japon asıllı Amerikalı GM Hikaru Nakamura, Hollandalı/Rus GM Anish Giri Azerbaycanlı GM Şahriyar Mamedyarov'ın yanı sıra ülkemizi gurururlandıran GM Mustafa Yılmaz, GM Emre Can ve GM Vahap Şanal'ın katılacağı turnuva sırasında yapılacak tüm bağışlar Türk Filantropi Vakfı üzerinden depremzedelerin yararına kullanılacak.

Turnuvayı izlemek için tıklayın.

Hikaru Nakamura Anish Giri Şahriyar Mamedyarov Mustafa Yılmaz Emre Can deprem depremzede yardım kampanyası turnuva chess.com chess satranç