'Dur' İhtarına Uymadı, Dereye Uçtu

TAKİP ET

Bursa'da sürücüsü polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil dereye uçtu.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde sokağa çıkma yasağına uymadığı için polisten kaçan ve polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücünün kullandığı otomobil yarım saat süren kovalamacanın sonunda Murad Hüdavendigar Bulvarı KGYS kavşağı civarına geldiği sırada dereye uçtu.

Mehmet Atilla A.'nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce yeşillik alana, sonra dere yatağına uçan otomobilde 4 kişi bulunuyordu. 2 kişi dere yatağından yaya olarak kaçarken, sürücü Mehmet Atilla A. ve yanındaki arkadaşı Mesut K. olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından hafif yaralı olarak kurtarıldı.

Ambulansa alınan ve sağlık ekiplerinin müdahale ettiği sırada polisin "neden kaçıyorsunuz" şeklinde soru sorduğu Mehmet Atilla A. "Kaçan adam değildir. Yollar kısaysa, ömür bitiyorsa bundan bana ne. Kim kovalıyor, bizi kovalayan hasmımızdır. Hasmından kaçan adam gevşektir. Sen hasmım mısın senden kaçayım" şeklinde yanıt verdi.

Yaralı şüpheliler ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis ekipleri kaçan 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

'Dur' İhtarına Uymadı Dereye Uçtu