Durum Vahim: AK Troller Bile AKP'yi Eleştirmeye Başladı

TAKİP ET

AKP'nin ''Yalan Üretim Merkezi'' videosunu silmesi AK trolleri çileden çıkardı.

AKP'nin resmi Twitter hesabından yayımlanan ve CHP'yi hedef alan ''Yalan üretim merkezi'' videosunun yankıları sürüyor. Kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenen ve eleştirilere sebep olan videoyu silen AKP, kendi üyeleri tarafından da sorgulanmaya başladı. 

Medya-Tanıtım Başkanlığı ile yöneticiler arasında kriz yaşandığı bilgisi sosyal medyada konuşulurken, dikkat çeken videonun da silinmesi ortalığı karıştırdı. Twitter'da yer alan sohbet odalarında videonun silinmesi hakkında konuşan AK troller, AKP yönetimini suçladı.

AKP Medya-Tanıtım Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın, "Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AKP olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu" ifadelerini kullanarak paylaştığı video için Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a danışmadığı belirtilirken AKP'liler Dağ'ı hedef aldı.

Sohbet odasında bir araya gelen AK troller "Ne kadar korkunç bir laf, ben ortada bir seviyesizlik göremiyorum. Bu 'Biz seviyesizlik yaptık' mı demek oluyor. 'Densizlik yaptık' demek o densizlik" ifadelerini kullandı.

Bu Bir Faciadır

Sosyal medyada dolaşan "Hamza Dağ, bunu 'Reis'e danışmadan paylaştı" iddiasını değerlendiren AKP'liler, "Bu bir faciadır. Böyle önemli bir videoyu Reis'e danışmadan yayınlıyorsan bir Tanıtım ve Medya Başkanı olarak bu bir faciadır" diyerek tepki gösterdi.

İddialar hakkında tartışan AKP'lilerden biri ''Bundan sonra partiymiş, martiymiş benim hiç umurumda değil'' diyerek isyan etti ve "Neyin mücadelesini yapacaksınız, kimin arkasından gideceğiz bundan sonra. Sadece Cumhurbaşkanı fotoğrafları paylaşıp, arkadaşları toplayıp, 'Kimler var burada' diye insanları toplama derdinde iken siz kafanıza göre sileceksiniz. Niye yaptınız? Benim gibi bir insan bile bunları söylüyorsa dışarıdaki ne der, kendileri düşünsün" şeklinde konuştu.

CHP'lilerin AKP ile dalga geçtiğini ve AKP'nin savunulacak hiçbir tarafı kalmadığını söyleyen bir genç kıza cevap veren başka bir AKP'li de ''Uğraşmayacağız artık, ben olsam ben de dalga geçerdim onlar da öyle yapıyor zaten. Dalga geçilecek ve biz hiç uğraşmayacağız'' diye tepki gösterdi. 

 

 

twitter sohbet odası yalan üretim merkezi video silinmesi akp hamza dağ