'Düşmanımla Nasıl Fotoğraf Çektirirsin' Diyerek Arkadaşlarına Saldırdılar: 1 Ölü 3 Yaralı

TAKİP ET

Denizli'de arkadaşlarının düşman olarak gördüğü bir kişiyle fotoğraf çektiren genç, arkadaşlarının saldırısına uğradı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesi'nde yaşanan olayda, arkadaşı Mustafa K.'nin 'düşmanı' olarak gördüğü bir kişiyle fotoğraf çekinerek sosyal medyadan paylaşmasına sinirlenen Halil U. (29), Mustafa K.'nin evine giderek tartışmaya başladı.

Yanında getirdiği arkadaşlarıyla birlikte "Düşmanımla nasıl fotoğraf çektirirsin" diyerek Mustafa K.'ye bıçakla saldıran Halil U ve arkadaşları dehşet saçtı. Mustafa K.'nin kuzeni Musa K. ve arkadaşı Yaşar Keskinsaz, Halil U.'yu engellemeya çalıştı. Gruplar arasında çıkan kavgada Musa K. kalçasından, Halil U. ve Mustafa U. kolları ve karnından, Yaşar Keskinsaz (28) ise vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleri sebebiyle yaralandı.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulundu. Polis ekipleri ise kaçan şüphelileri yakalamak amacıyla çalışma başlattı. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Yaşar Keskinsaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

"Sen Benim Düşmanımla Nasıl Fotoğraf Çektirirsin"

Yaşanan olayı aktaran Mustafa K., “Ben arkadaşımla fotoğraf çekildim. Beni aradı ‘Sen arkadaşımsın, sen benim düşmanımla nasıl fotoğraf çekilirsin, takılırsın’ dedi. 'Sana mı soracağım' dediğimde ‘Bekle evine geliyorum’ deyince 'Sorun yok tamam' dedim ama çıkıp geldi. Evde olay çıkmasın diye abimlerle aşağı indik. Abimler de Musa abiyi çağırdı. Yüzüne maske takmış adam, silahı havaya çıkarttı. Abim de sıkmasın diye ittirdi, beni de arabaya ittirdiler” şeklinde konuştu.

Yaralı olarak kendini kenara atan Musa K. ise, sağlık ekipleri kendisine müdahale ederken, yaşadıklarını “Benim kuzenimi telefonda tehdit etmişler, sövmüşler, süpürmüşler. Bizi de uykumuzdan kaldırdı. Aşağı indik konuyu çözelim herkes evine gitsin diye. 7-8 kişi, bir tanesi benim kolumdan girdi. Beni sağa doğru çekerek silah çıkarttı, ‘Sen benimle konuşacaksın’ diye. Bende silahın namlusundan tutunca diğer çocuklar beni bıçakladı" diye anlattı. Musa K., ambulansa bindirilirken, olayı görüntüleyen muhabire dönerek "Ben bıçağı hissettim, buraya doğru kaçtım geldim. Yengenle kavgalıyız. Ya haber verme ya da ararsa uyurken oldu de” talebinde bulundu.

Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Bir kişinin öldüğü, üç kişinin de yaralandığı kavga, bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde iki grubun kavga ettiği, kavganın ardından yaşanan kaçışma ve yaralıların yolun ortasında beklediği anlar yer aldı.

Olayla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Halil U., Mustafa U., Y.İ.G. ve B.D.D. tutuklanırken, 2 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi. 2 kişi ise serbest bırakıldı.

düşmanımla nasıl fotoğraf çektirirsin 1 ölü 3 yaralı saldırdı bıçaklı kavga yaralılar ev fotoğraf düşman grup arkadaşlarına saldırdılar açıklama kavga