Ebru Gündeş: Aldatıldım, Boşanıyorum

TAKİP ET

Ebru Gündeş, kocası Reza Zarrab tarafından aldatıldığını söyleyerek boşanma davası açtığını duyurdu.

2010 yılında iş insanı Reza Zarrab ile evlenen Ebru Gündeş, Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı. Alara isimli bir çocukları olan çiftin çalkantılı aşk hayatı magazin gündemini meşgul ederken, Zarrab'ın yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelmesinin ardından boşanacakları konuşuluyordu. 

Yıllar içinde defalarca boşanacakları konuşulan çiftin bu kez Gündeş tarafından açılan davayla evliliklerini sonlandıracakları belirtildi. Boşanma dilekçesinde aynı evde ancak ayrı ayrı odalarda kaldığını belirten Gündeş, kocasının hayatında başka kadınlar olduğunu ve aldatıldığı söyledi. Aldatıldığı kadını tanıdığını hatta yasak ilişkiye hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu öne süren Gündeş, kendisinin de bunları farklı kaynaklardan doğrulattığını ifade etti.

Gündeş, dava dilekçesinde evlilik birliğinin onarılamaz bir şekilde temelinden sarsıldığına vurgu yaparak boşanmak istediğini dile getirdi. Sanatçı, kızı Alara’nın velayetini de talep etti.

Bodrum Aile Mahkemesi, 12 Nisan’da verdiği kararda tarafların 2 hafta içinde dosyaya ilişkin savunma ve itirazlarını iletmesini istedi. Mahkeme ayrıca çiftin çocuklarının velayeti, psikolojik durumu ve tarafların boşanma nedenleri hakkında sosyal inceleme raporu alınmasına hükmetti.

ebru gündeş reza zarrab boşanma evlilik bodrum