Ecevit'i Kınayan Erdoğan Bayram Kutlaması Konuşmasında Uyuyakaldı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı'nı kutlamak üzere yayımladığı videoda uyuyakaldı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YouTube üzerinden Kurban Bayramı mesajı yayımladı. Erdoğan, ''AK Parti Teşkilatı ile Bayramlaşma'' başlıklı videosunda gündeme dair açıklamalarda bulunmayı da ihmal etmedi.

13 dakikalık videosu boyunca bayram kutlamasının yanı sıra birçok konuya değinen Erdoğan'ın yorgun ve güçten düşmüş hali gözlerden kaçmadı. 

''Ecevit Görevi Bıraksın'' Demişti

Erdoğan, eski Başbakan Bülent Ecevit'in ciddi şekilde rahatsız olduğunun açıkça anlaşıldığını belirterek bu görevi yerine getiremeyeceğini ileri sürmüş ve Ecevit'in istifa etmesini istemişti. 

Erdoğan 1974–2002 yılları arasında dört kez Türkiye başbakanlığı görevini üstlenen Ecevit hakkında, ''Açıkça anlaşılmıştır ki, Ecevit, ciddi bir şekilde rahatsızdır ve başbakanlık görevini yapamayacak durumdadır. Ecevit, siyasi teamülleri, yasaları, Başbakan da olsa bireylerin millete ve devlete karşı görev, sorumluluk ve saygı gereğini göz önüne alarak derhal istifa etmelidir. İstifa ederek, ülkenin önünü açmak, tıkanan siyasetin ve devlet organlarının yeniden normal hale dönmesine fırsat vermelidir'' ifadelerini kullanmıştı.

Daha önce merdiven çıkmakta zorlandığı görülen Erdoğan'ın bugün yayımladığı videoda da uyuyakalmasının ardından akıllara Ecevit hakkında söylediği sözler geldi.

recep tayyip erdoğan akp ilçe teşkilat kurban bayramı uyuyakaldı