Eda Nur Kaplan'ın Yaşamına Son Vermeden Önce Yazdığı Mesaj Ortaya Çıktı

TAKİP ET

İstismarcıları serbest bırakılınca yaşamına son veren Eda Nur Kaplan'ın intihar etmeden önce annesine yazdığı mesaj ortaya çıktı.

18 yaşındaki Eda Nur Kaplan cumartesi günü 01.00 sıralarında ablasıyla yaşadığı evin balkonundan aşağı atlayarak yaşamına son verdi. Kaplan'ın intiharının ardından genç kızın 30 Temmuz günü cinsel saldırıya uğradığını belirterek şikayetçi olduğu öğrenildi. 

Kaplan'ın ölüm haberinin duyulması üzerine genç kızın cinsel saldırıya maruz kaldığı ancak şikayetçi olmasına rağmen istismarcıları Mehmet A.'nın gözaltına alınıp delil yetersizliği gerekçesiyle serbest bırakıldığı, Yusuf. G.'nin ise arandığı öğrenildi. Şahısların tutuklanmaması üzerine Kaplan'ın yaşamına son verdiği belirtilirken genç kızın sağlık kontrolünde cinsel saldırıya uğradığına yönelik herhangi bir bulguya rastlanmadığı öne sürüldü.

Ben Yapamadım, Siz Güzel Günler İçin Yaşayın

Şikayetçi olduğu istismarcıları serbest bırakıldıktan sonra aynı kişiler tarafından tekrar istismara uğrayan genç kızın intihar etmeden önce annesine yazdığı mesaja ulaşıldı. Yaşadıklarından dolayı üzüntüsünü dile getiren Kaplan'ın, "Anne küçük kızın bazı şeylere dayanamıyor artık. Kızını çok harcadılar. Kimseye bir şeyini anlatamadı. Hep içine attı. Ama o da çok birikti. Dayanamıyor artık. Hiçbir şeylerin güzel olacağına inancı kalmadı. Her gün canı acıyacağına bir gün acısın deyip gidiyorum. Hakkını helal et. Ömer'i, ablamı, Aleyna'yı Almanya'yı çok seviyorum. Unutmayın beni. Hakkımı yerde bırakmayın lütfen. Ben katlanamıyorum, dimdik duramıyorum siz durun. Neyse hepinizi çok seviyorum, iyi bakın kendinize. Ben yapamadım ama siz güzel günler için yaşayın" ifadelerini kullandığı görüldü.

eda nur kaplan annesi mesaj istismar tecavüz serbest intihar