Edirne'deki City Fest Ertelendi

TAKİP ET

Edirne'de, 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında yapılması planlanan 'City Fest' konserleri ertelendi.

Edirne’de, 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında yapılması planlanan ‘City Fest’ konserleri ertelendi. Organizatörler festivalin ertelenme nedeni olarak "lojistik sebepler"i gösterdi.

‘City Fest’ festivalinde sahne alacak Pinhani grubu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Edirne’de bugün yapılacak konserimiz bizden kaynaklanmayan nedenlerle bugün gerçekleştirilemeyecektir. Organizasyonun iptal ya da erteleme açıklaması yapılmasını bekliyoruz. Çok üzgünüz. Maalesef yine bu koşullarda bilet alan dinleyiciler mağdur oldu” ifadelerini kullandı.

Konserin organizasyonunu yapan City Fest ise sosyal medyadan yayımladığı duyuruda, etkinliğin lojistik sebeplerden dolayı ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Yapılan paylaşımda; “Alınan biletler açıklanacak yeni tarihinde aynen geçerli olacaktır. İade etmek isteyen seyircilerimiz iade işlemlerini satın almış olduğu dijital platformlardan yapabilirler” denildi.  

Gazete Duvar'da yer alan habere göre erteleme kararının ardından Biletix.com sitesi bilet satışlarını durdurdu. Edirne Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri, ertelemeyle ilgili bilgilerinin olmadığını söyledi.

edirne city fest pinhani