Efe Aydal, Ağrı Dağı'nın Zirvesinde 'Kılıçdaroğlu İstifa' Pankartı Açtı

TAKİP ET

Efe Aydal, Ağrı Dağı'nın zirvesinde Kılıçdaroğlu'nun istifası için pankart açtı.

Seçimlerin kaybedilmeisnin ardından CHP'de başlayan değişim tartışmaları devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmemekte diretirken henüz Kılıçdaroğlu'nun karşısına açıktan aday olan bir isim olmadı.

CHP'de bu gelişmeler yaşanırken YouTube yayıncısı Efe Aydal, geçen hafta 4 Ağustos Cuma günü Ağrı Dağı'nın zirvesinde "Kılıçdaroğlu istifa" pankartı açtı.

TamgaTürk'e konuşan Aydal, "Ben istifa edeceğini zaten düşünmüyordum. Aynı eylemi CHP Genel Merkezi önünde de yaptılar yine istifa etmedi. Ağrı Dağı'nın tepesinde değil Olimpos'un tepesine, Uluslararası Uzay İstasyonu'na bile çıksak yine istifa edeceğini düşünmüyorum. Ancak ben bunu farkındalık yaratmak için yaptım. Tek başına Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifası da yeterli olmaz o zihniyetteki herkesin CHP'den temizlenmesi lazım." dedi.

Aydal, "CHP içindeki çetenin" Atatürk'ün adını kullanarak rahat muhaliflik yaptığını ve durumlarından memnun olduklarını belirterek, "CHP'nin içindeki bu çete, CHP'yi ele geçirmiş durumda. Atatürk'ün ismini kullanıyorlar maalesef. Bunu da rahat muhaliflik yapmak için kullanıyolar. Kendileri ikinci sırada gayet rahatlar, keyifleri yerinde. İktidarı çok da istediklerini düşünmüyorum. O yüzden bir farkındalık yaratmak için yaptım. Komple bu zihniyetin CHP'nin yakasını bırakması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa şu anda elle tutulur bir muhalefetimiz yok. Muhalif partiler var ama CHP'ye göre güçsüz kalıyorlar. Kılıçdaroğlu ve o zihniyettekilerin CHP'den temizlenmesi lazım." ifadelerini kullandı. 

 

efe aydal kılıçdaroğlu ağrı dağı kılıçdaroğlu istifa chp chpde değişim