Efsane Geri Dönüyor: Mehmet Ali Erbil, Parmaktan Sonra Yeniden Ekranlarda

TAKİP ET

Kaçış sendromu hastalığı sebebiyle yaşadığı zor günleri nihayet atlatan Türk mizahının üstadı Mehmet Ali Erbil, bir efsaneye dönüşen Çarkıfelek programı ile yeniden ekranlara dönecek.

Hastalığı sebebiyle 235 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan Mehmet Ali Erbil, sağlığına kavuştu.

Türk milletinin yaramaz çocuğu, hayranlarından gelen yoğun istek üzerine bir efsaneye dönüşmüş Çarkıfelek programıyla yeniden ekranlara döneceğini açıkladı.

"HALKIMIZIN GÜLMEYE İHTİYACI VAR"

Mehmet Ali Erbil, farklı formatlarda program teklifi alsa da bunca yıldır Çarkıfelek programı ile özdeşleştiği için öncelikli olarak bu programı sunmayı kabul etti. Her geçen gün daha iyiye giden sağlığı ile hayranlarını sevindiren Mehmet Ali Erbil, gazeteci Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada, "Gözlemlediğim kadarıyla halkımızın eskisine oranla çok daha fazla gülmeye ihtiyacı var. Bir aksilik olmazsa haziran ayı gibi ya da Kurban Bayramı'nda, sürpriz bir kanalla sevenlerimle buluşmayı umut ediyorum, ben de onları çok özledim" diyerek bu hasrete bir son vereceğini duyurdu.

Mehmet Ali Erbil Mali Mamoş Çarkıfelek kaçış sendromu parmaktan sonra Mehmet Ali Erbil salam Mehmet Ali Erbil tüm yaramazlıklar mizah şov salam