Efsanevi Strateji Oyunu Rome Total War, Yenilenmiş Remastered Versiyonuyla Piyasaya Sürülüyor

TAKİP ET

Strateji türünün efsanelerinden biri olan 2004 yılında yayınlanan Rome Total War'ın yenilenmiş versiyonu Total War: Rome Remastered adıyla duyuruldu.

Creative Assembly imzasıyla 2004 yılında piyasa sürülen ve o yıldan beri strateji türünün bir mihenk taşı haline gelen Rome Total War oyunu sürpriz bir şekilde yenilenmiş haliyle piyasaya sürülecek. Oyunun baştan sona yenilendiği ve Total War serisine yıllar içinde eklenen özelliklerin yeni sürüme dahil edildiği edinilen bilgiler arasında.

Oyunun Steam üzerinden 29 Nisan tarihinde erişilebilir olacağı öğrenilirken eski oyunu Steam kütüphanesinde bulunduran oyuncular Remastered sürüme yüzde 50 indirimle kavuşabilecek.

175 lira fiyatla piyasaya sürülen oyun son Total War oyunları gibi Türkçe dil desteğine sahip olmayacak. Eski sürüme sahip oyuncular 2 Haziran tarihine kadar yüzde 50 indirimle 87,5 liraya yenilenmiş versiyona sahip olabilecek.

Oyunun Steam sayfası.

 

rome total war total war total war serisi rome total war yenilenmiş yeni sürüm total war yeni rome total war total war yeni total war rome remastered remastered rome total war yenilenmiş sürüm yeni sürüm yenilenmiş