Egemen Bağış'ın Fotoğrafındaki Şampanya İçin ''Fetöşöp'' Savunması

TAKİP ET

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Külliye TV'de yayımlanan bir programda Prag Büyükelçisi Egemen Bağış'ın olduğu fotoğrafta görülen şampanyanın fotoşopla konulduğu söylendi.

AKP'ye yakın yayın organı Külliye TV'de ekrana gelen bir programda Prag Büyükelçisi Egemen Bağış'ın gazeteci Ali Bayramoğlu ile özel bir uçakta çekilmiş fotoğrafında görünen şampanya ele alındı. Fotoğrafı değerlendirmeye alan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ile 'grafik tasarım uzmanı' olduğu iddia edilen Havva Şengönül, şampanyanın fotoşop ile görüntüye eklendiğini öne sürdü. 

Şampanyanın gerçek olup olmadığını tartışan ikili, şampanya şişesinin yan durduğunu ve çay bardağı ile kahve fincanları kaldırılmadan başka servis yapılamayacağını iddia etti.

Başaramadınız, Yine Olmadı

Bir şampanya şişesi için türlü türlü senaryolar yazan Canpolat işin içinden çıkamayınca, "Fetöşöpçüler, becerememişsiniz olmamış. Çuvalladınız! Yine olmadı. Başaramadınız, başaramazsınız. Bu milleti aldatamazsınız. 'Makara'lı bir ses kaydı yapmaya çalıştınız. Devleti, milleti için cefakarca hizmet veren insanları hedef aldınız, almaya da devam ediyorsunuz. Kimse babamızın oğlu değil. Varsa bir hatası, yanlışı hep beraber onu eleştirelim. Allah aşkına ortada bir şey yokken bu şekilde saldırmaya utanmıyor musunuz?" diye söylenmeye başladı. 

 

şampanya şişesi fotoşop fetöşop prag büyükelçi egemen bağış kadir canpolat havva şengönül