Eğlenmek İçin Gittiği Gazinoda Kız Arkadaşıyla Karşılaşan Erkek Otomatik Silahla Mekanı Taradı

TAKİP ET

Denizli'de eğlenmek için gittiği gazinoda kız arkadaşını gören erkek, kız arkadaşını çıkarmak istediği gazinonun sahibiyle kavga edince otomatik silahla mekanı taradı.

9 Ağustos akşamı meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla beraber Bekilli ilçesindeki gazinoya giden Muhammed M. burada kız arkadaşıyla karşılaştı. Sevgilisi Rümeysa Ö.'yü karşısında görünce şoke olan Muhammed M. kız arkadaşını mekandan çıkarmak istedi. Bunun üzerine Rümeysa Ö.'nün gitmesine izin vermeyen mekan sahibi ile Muhammed M. arasında tartışma çıktı.

Tartışma giderek şiddetlenince Muhammed M. ile 7 arkadaşı araçlarında bulunan pompalı tüfek ve otomatik silahları alıp mekana rastgele ateş açtı. Çalışanlar ve müşteriler kaçtığı sırada mekanda silahlı çatışma yaşandı. Çatışmanın ardından Rümeysa Ö.'yü mekandan çıkaran Muhammed M. ve arkadaşları olay yerini terk etti.

Dosyaları Kabarık

Çatışmanın ardından gazinoya gelen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) güvenlik kameralarını inceleyerek suçluları yakalamaya yönelik operasyon başlattı. JASAT ile Bekilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda olaya karışan 8 şüpheliden 6'sı yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Sedat Ö. (29), Samet Ş. (20), Tamer B. (24) ve Zeki G. (28) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kemal D. (21) ve Muhammed M'nin kız arkadaşı Rümeysa Ö. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Firari olan Muhammed M.'nin  “Adam Öldürmek Cürümleri, Kasten Yaralama, Yağma ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma” gibi suçlardan 5, Zeyni K'nin ise benzer suçlardan 8 suç kaydının olduğu öğrenildi.

 

denizli bekilli gazino sevgilisi mekanı taradı muhammed rümeysa