Ekmek Kuyruğunda Kavga: 13 Yaşındaki Çocuk Öldürüldü

TAKİP ET

Ekmek kuyruğunda çıkan kavgada 15 yaşındaki N.T., 13 yaşındaki Baran Özdemir'i bıçaklayarak öldürdü.

Adana'da yaşayan 13 yaşındaki Boran Özdemir, 1 Eylül'de ekmek kuyruğuna girdi. Özdemir'in kuyruğa girdiğini gören 16 yaşındaki Ö.T. “Ne bakıyorsun” diyerek 13 yaşındaki çocukla tartışmaya başladı. Bu sırada Ö.T.’nin sesini duyan 15 yaşındaki kardeşi N.T., evden aldığı bıçakla fırının önüne geldi. N.T. arbede sırasında Baran Özdemir'i bıçakladı. Özdemir'in kanlar içerisinde yere yığıldığını gören Ö.T. ile kardeşi N.T. olay yerinden kaçtı.

Olaya tanık olan vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Özdemir'i ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı ancak küçük çocuk doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Pişman Olduğunu Söyledi

Olayın ardından saldırgan kardeşleri arama çalışmalarına başlayan polis ekipleri N.T. ile ağabeyi Ö.T.’yi gözaltına aldı. Emniyete götürülen Ö.T., “Ekmek almaya gidiyordum. Fırının önünden geçerken bana yan bakınca, ‘Ne bakıyorsun?’ dedim. Kavga çıktı” dedi. Katil zanlısı N.T. ise pişman olduğunu söyleyerek savunma yaptı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen N.T. ile Ö.T., adliyeye sevk edildi.

 

adana boran özdemir bıçakladı ekmek kavgası yüreğir