Ekonominin Kitabı: Evin İçinde Montla Oturan Çocuklar Saray'da Karantinada Olan Erdoğan'a Dua Etti

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çin Virüsü'ne yakalanması üzerine birçok vatandaş ve siyasi geçmiş olsun dileklerini iletti.

Karantinada Twitter'da daha fazla vakit geçiren AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkür ediyor.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alıntıladığı bir video dikkat çekti. AKP Sultangazi İlçe Kadın Kollarına mensup bir kullanıcı çocuklarının AKP'li Cumhurbaşkanı'na ettiği duanın videosunu paylaştı.

Videoda yer alan 4 çocuğun evin içinde montla oturduğu görüldü.

Yüksek elektrik ve doğalgaz faturaları gündemdeyken ve AKP'li Cumhurbaşkanı hemen her konuşmasında ekonominin ne kadar iyi olduğundan bahsederken 4 çocuğun evin içinde montla oturuyor olması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. 

AKP'li Cumhurbaşkanı ise bu hususa elbette hiç dikkat etmeyerek "Her birinin gözlerinden öpüyorum bu güzel yavrularımızın. Sağ olun…" yanıtını verdi.

recep Tayyip Erdoğan çin virüsü çin virüsüne yakalandı erdoğana dua çocuklar evde montla oturuyorlar elektrik faturası doğalgaz faturası