'Ekonomist' Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlere Altın Değerinde Tavsiyeler Verdi: Dünyayı Tanımak İçin Şartlarınızı Zorlayın

TAKİP ET

Ekonomi politikalarıyla Türk gençliğinin geleceğe dair umutlarında büyük etki yaratan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere önemli tavsiyeler verdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih'te 'Genç Projeler' programında oldukça önemli açıklamalarda bulundu. 

Daha önce görülmemiş ekonomi politikalarında ısrar sonrasında Türkiye'de şehirlerarası ortalama bir otobüs bileti fiyatı 300 liraya dayanmışken AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere "Tüm şehirleriyle ülkemizi, imkanınız olursa dünyayı tanımak için şartlarınızı zorlayın." tavsiyesinde bulundu.

Zamlar Nefes Aldırmıyor: Akaryakıta Bir Zam Daha Geldi


Bu yıl kahveye, çaya, şekere yüzde yüze yakın zamlar gelmişken ve şehir içi ulaşım fiyatları 3'e 4'e katlanmışken AKP'li Cumhurbaşkanı gençlere bu konuda tavsiye vermeyi de ihmal etmeyerek, "Demli bir çay veya güzel aromalı bir kahve eşliğinde yapılan karşılıklı sohbetin getirdiği sosyalleşmeyi ihmal etmeyin." dedi.

Şeker Artık Tatsız: Yüzde 31 Zam


Kırmızı et, yumurta, süt, domates, patates, ekmek gibi temel besin ürünlerinin fiyatları artık gençliğin bu ürünlerin tadını unutmasına sebep olabilecek şekilde zamlanmışken AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere spor tavsiyesi de vererek "Gençlerimiz, spora mutlaka her gün düzenli olarak vakit ayırsın." ifadelerini kullandı. 

Kırmızı Ete Bir Zam Daha Geldi

 

Kırmızı Ete Yüzde 48 Zam


AKP döneminde kağıt fabrikalarının kapatılmasından sonra kağıt fiyatlarının yükselmesiyle kitapların fiyatları artmışken elbette AKP'li Cumhurbaşkanı bu hususu da es geçmedi: "Kağıda basılı kitapları çantanızdan, masanızdan asla eksik etmeyin."

Dergâh Dergisi Kağıt Sorunu Yüzünden Yayınlarına Ara Verdi