Ekonomist Murat Muratoğlu İsyan Etti: Neyini Konuşacaksın Ekonominin?

TAKİP ET

Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, ortaya çıkan rüşvet ve yolsuzluk ağına ilişkin sessiz kalınmasına isyan etti.

Sedat Peker, SPK'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na uzanan büyük bir rüşvet ve yolsuzluk ağını ifşa etti.

Bank Asya'da yıllarca yöneticilik yaptıktan ve bu görevi esnasında FETÖ'nün banka dışına sermaye çıkarmak için yaptığından şüphelenilen tartışmalı krediler veren Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun önce Halk Bank Genel Müdürü, sonra SPK Başkanı olduğu ve bu görevi esnasında pek çok rüşvet iddiasına adının karıştığı ortaya çıktı. 

Sedat Peker SPK'daki Rüşvet ve Yolsuzluk Ağını İfşa Etti: Taşkesenlioğlu'nun Serveti, Erdoğan'ın 'Hırsız' Danışmanı...

"Kanıtlı, Belgeli, İtiraflı Rüşvet"

"Milyonlarca dolarlık rüşvet iddiaları… Kanıtlı, belgeli, itiraflı…" diyen ekonomist Murat Muratoğlu, "Ülkemizi parçalayamayacaklar… Bayrağımızı indiremeyecekler… Milletimizi bölemeyecekler… Ezanımızı susturamayacaklar… Deyip dururlar. Hâlâ bunları yiyen var!" ifadelerini kullandı.

"Neyini Konuşacaksın Ekonominin?"

"Eminim durum çok daha iyi olurdu ekonomiyi kimse yönetmese!" diyen Muratoğlu, Sözcü'de kaleme aldığı yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkede rüşvet bu kadar kanıksandıysa, ülkeyi yönetenler çıkıp iki çift laf etmiyorsa, neyini konuşacaksın ekonominin? Peki, siz son 20 yılda üzeri örtülmeyip cezalandırılmış tek bir yolsuzluk dosyasına rastladınız mı? Hayatımız ne kadar aşağılık bir hale geldi!"  

murat muratoğlu ekonomist isyan etti neyini konuşacaksın ekonominin rüşvet yolsuzluk