Ekrem İmamoğlu, Amasra'da Yaralanan Maden İşçilerini ve Binali Yıldırım'ı Hastanede Ziyaret Etti

TAKİP ET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavisi devam eden maden işçilerini, yakınlarını ve geçirdiği kaza sonucunda hastaneye getirilen AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ı ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bartın’daki maden kazasında yaralanan maden işçilerini ziyaret etti.

İmamoğlu, aynı hastanede tedavi gören Azerbaycan’daki trafik kazasında yaralanan AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Milletvekili Şamil Ayrım’ı da ziyaret etti.

Yaralanan madencilerin yakınlarıyla bir sire görüşen İmamoğlu, “Çok sıkı bir tıbbi takip yapılıyor burada. Aileler de çok güzel bir ortamda ağırlanıyor. Kayıplarımız bizi derinden üzdü, hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Yaralıların bir an önce tedavilerinin tamamlanmasını temenni eden İmamoğlu, “Evlatlarınız evlatlarımız, kardeşleriniz kardeşlerimizdir. El birliğiyle yaraları saracağız. Tekrar hepimize geçmiş olsun ve hepimizin başı sağ olsun. Bizler de takipteyiz, tüm bilgileri aldık. Bize de düşen bir şey olduğunda buradayız; devletimizin her kurumunun, her biriminin olduğu gibi” ifadelerini kullandı.

imamoğlu binali yıldırım amasra maden işçileri