Ekrem İmamoğlu: Az Kaldı, Hatta Çok Az Kaldı!

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sırasında yaptığı konuşmada vatandaşlara seslenerek "Az kaldı" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Kesinlikle ve kesinlikle zor değil. Daha önce hep birlikte yaptık. Genlerimizde var, karakterimizde var. Bugün bu ülkenin huzuru ve milletin kardeşliği üzerine düşürülmüş tüm kötülüklerden hep birlikte kurtulacağız. Yine yaparız. Hep birlikte yapacağız! Hiç kuşku duymayın.

Millet iradesinin üzerine düşürülmüş kara gölgeler olabilir, şirazesinden çıkmış, değerlerini, kutsallarını kaybetmiş bir avuç insanın yol açtığı gölgeler olabilir! Çelişkiler yaratılıyor olabilir, vatandaşlarımızı aldatmaya çalışan bir kısım insanın hayret verici çabaları olabilir. 

Ama endişeniz olmasın. Az kaldı. Hatta çok az kaldı! Sayılı günler kaldı! Sizlerin azmiyle, inancıyla, ortak çabasıyla, Türkiye'miz gölgesiz, güneşli, aydınlık bir sabaha uyanacak, az kaldı!"

ekrem imamoğlu ibb istanbul büyükşehir belediyesi az kaldı hatta çok az kaldı 30 ağustos zafer bayramı