Ekrem İmamoğlu: Bir Parti Hiç Randevu Vermedi Tahmin Etmekte Zorlanacaksınız

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dayanışma içerisinde olmak adına diğer belediyelerle iletişime geçmeye çalıştıklarını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Kiptaş İzmit Çınar Evler Sosyal Konut Projesi'nin temel atma töreninde konuştu. İzmit Belediyesi ile yaptıkları dayanışmanın benzerini başka belediyelerle de gerçekleştirme amacını taşıdıklarını belirten İmamoğlu, bazı belediyelerin randevu vermediğini açıkladı. İsim vermeden iki partiyi işaret eden İmamoğlu, "Bir parti, hiç randevu vermedi. İsmini vermeyeceğim. Tahmin etmekte zorlanacaksınız elbette! Diğer bir parti de randevu veriyordu; tam yarıdan sonra uyandı, o da vermemeye başladı” dedi.

Açıklamalarının devamında İmamoğlu, "Benim derdim ne olabilir ki? Arkadaşım belediyeleri geziyor. Nasıl iş birliği yapabiliriz? Nasıl envanter paylaşımı, deneyim paylaşımı yapabiliriz? Yani Türkiye Cumhuriyeti'nin herhangi bir belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kapısını çalsa, benim herhangi bir arkadaşım, onu reddedebilir mi" ifadelerine yer verdi.

imamoğlu ekrem ibb istanbul büyükşehir belediyesi medya aş başkan başkanlık başkanlığı akp dosya yolsuzluk valilik soruşturma usulsüzlük susuzluk kuraklık iski halk süt randevu vermedi mhp akp tahmin etm