Ekrem İmamoğlu: Ekonomi En Fazla Gençleri Yoruyor

TAKİP ET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ekonomi en fazla gençleri yoruyor" açıklamasını yaptı.

"Güç Sende, Senin Elinde" Gençlik Çalışması Lansmanı'nda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ekonominin en çok gençleri yorduğunu söyledi.

"Hem İstanbul’da hem de tüm kentlerde gençlerin yaşamıyla ilgili zorlukların farkındayız" diyen İmamoğlu, "Ekonomi belki en fazla gençleri yoruyor. Eğitim yaşamlarındaki güçlükler, ekonomik zorluklar, iş bulmayla ilgili zorluklar, en önemli konu liyakatle ilgili yaşanan problemler gençlerin önündeki en büyük zorluklar ve engeller..." değerlendirmesini yaptı.

"CHP'nin Has Bir Evladı Olarak..."

"CHP’nin has bir evladı olarak şunu söyleyeyim ki gençlerin önümüzdeki süreçte ortaya koyacağı çalışma, motivasyon ve sürece dair etkin olma hali kesinlikle geleceğimizi belirleyecek" diyen İmamoğlu, "Birçok politikamızla ortaya koyduğumuz gençleri destekleyici, bugüne kadar ihmal edilmiş, ilk defa yurt açan, ilk defa üniversiteliye iş bulma imkanı tanıyan mekanizmaları kuran, birçok sanatsal ve kültürel faaliyetleri onlara sorarak yapan bir yerel yönetim olarak sizlerin motivasyonu hepimiz adına çok belirleyici olacak" ifadelerini kullandı.

"Gençliğimiz Var"

"Çağdaş, adil, umut dolu bir Türkiye’yi geleceği hep birlikte var edecek gücü kendinizde görmelisiniz" diyen İmamoğlu, "Bu partinin içimde görev yapan sizler aynı zamanda milyonlarca gencin izdüşümü olduğunuzu unutmayın.Yolumuz dikenli ama unutmayın ki gençliğimiz var" diye konuştu.
 

ekrem imamoğlu chp İBB Güç Sende Senin Elinde ekonomi en fazla gençleri yoruyor gençliğimiz var