Ekrem İmamoğlu "Genel Başkanlığa Aday Mısınız?" Sorusunu Yanıtladı

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Genel başkanlığa aday mısınız?" sorusunu yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden mağlubiyetle ayrılmasının ardından CHP'de 'değişim' tartışmaları başladı. Partideki 'değişim' tartışmalarının merkezinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenledi. 

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İstanbul’u kazanan Türkiye’yi kazanır" sözüne atıf yapan İmamoğlu, "Kendimi İstanbul’a mühürlü kabul ediyorum. Hayatımı adadığım mukaddes şehre en üst seviyede hizmet etmeyi Türkiye’ye hizmet etmek olarak kabul ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

"İstanbul Yolculuğumuz Kesindir"

Bugün Hacıbektaş'ta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu "Genel Başkanlığa aday mısınız?" sorusunu şöyle yanıtladı:


"Siyaset hiç şu anda anlamlı değil. Bütün açıklamalarımı net olarak yaptım. İstanbul yolculuğumuz kesindir ve bu çok önemli bir yolculuktur. Elbette parti içinde de düşüncelerimiz var. Bu düşüncelerin karşılığını yerine getirmek partimizi daha iyi bir geleceği taşımak adına düşüncelerimiz var. Düşüncelerimizi parti hukukuna ve parti ahlakına uygun şekilde aktarmaya ve bunun mücadelesini vermeye devam edeceğim" 

Ekrem İmamoğlu Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimler CHP CHP kurultay