Ekrem İmamoğlu: Kemal Kılıçdaroğlu'na Sonsuz Güveniyoruz

TAKİP ET

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu (İBB), Sultangazi Cebeci Lojistik Merkezi açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

İstanbul Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu (İBB), Sultangazi Cebeci Lojistik Merkezi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Biz Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sonsuz güveniyoruz. Bu kararlılıkla yaptığımız her işte, bizi bekleyen her afeti göz önüne alarak adımlar atacağız" dedi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden sonra yaşanılan durumdan bahseden İmamoğlu, "Devlet bir kurumlar zinciridir, halkaların birbirine eklendiği ve asla zayıf bir halkasının olmaması gerektiği bütüncül bir organizasyondur. Her bir kurum ne kadar güçlüyse devlet o kadar güçlüdür. Kızılay Genel Müdürü ne kadar güçlüyse, ne kadar güvenilirse Cumhurbaşkanı da o kadar güçlü ve güvenilir hale gelir" diye konuştu.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı İmamoğlu, "Aydınlık ana erişmek için bir nefer olarak söylüyorum ki; o güne kadar durmak yok, dinlenmek yok, çok çalışmak var. Milletimize hak ettiği bir ortamı kazandırmak var. Ben bu yolun yolcusuyum. Bu yola milletimizi davet ediyoruz. Biz Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sonsuz güveniyoruz. Bu kararlılıkla yaptığımız her işte, bizi bekleyen her afeti göz önüne alarak adımlar atacağız. Projelerimizi ona göre şekillendireceğiz. Başta İstanbul'umuzu ve ülkemizin her bölümünü afete karşı dirençli hale getirmek için büyük bir seferberlik yürüteceğiz" ifadelerini kullandı.  

Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu İBB Cumhurbaşkanı Yardımcısı