Ekrem İmamoğlu: Kılıçdaroğlu ve Oğan'ın Farklı Konuştukları Bir Şey Yok

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli Habitat Yaşam Merkezi'nde gençlerle bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Şişli Habitat Yaşam Merkezi’nde gençlerle buluştu. 

İmamoğlu, gençlerle sohbet ettiği esnada Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan için  "Muhalefette Kılıçdaroğlu var, Sinan Oğan var. Nelerde farklı konuşuyorlar? Aslında farklı konuştukları bir şey yok”  ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar:

'Mülteci Konusunda Aynı Şeyleri Söylüyorlar'

“Maç 0-0 ve rakibi 50 buçuk. Muhalefetin bütünü 50 buçuk. Peki muhalefetin bütününde kim var? Kılıçdaroğlu var, Sinan Oğan var. Nelerde farklı konuşuyorlar? Aslında farklı konuştukları bir şey yok. Mülteci konusunda aynı şeyleri söylüyorlar. Milliyetçilik konusunda da aynı şeyleri söylüyorlar”  

'Siz Anlatacaksınız Bunları Arkadaşlarınıza'

“Yahu ne yapılabilir ki sekiz – dokuz günde? Vallahi çok şey yapılabilir. Ben bu fırsatı buldum mesela sizinle 15 dakika konuşmak istedim duygularımı alın diye. Ne olacak ki 30 kişiyiz? Hayır. Ben şimdi 30 kişiye konuştuğum zaman aslında sizin sayenizde en az 5-10 bin kişiye konuşmuş olurum. Siz anlatacaksınız bunları arkadaşlarınıza”

'Kötü Söze Cevabını Vereceğiz ama Kimse Hakkında Kötü Konuşmayacağız'

“Bize söylenen kötü söze cevabını vereceğiz ama kimse hakkında kötü konuşmayacağız. Hani bana hapis kararı verdiler ya “ahmak”. Bana ahmak diyene ahmak dedim aslında. Sadece cevap verdim ama onlar döndü bana hapis cezası verdiler, söyleyene bir şey yapmadılar”

ekrem imamoğlu chp kemal kılıçdaroğlu millet ittifakı ata ittifakı sinan oğan mülteciler milliyetçilik ibb 28 mayıs ikinci tur cumhurbaşkanı adayı