Ekrem İmamoğlu: Particilik Zamanı Değil, Oylarınızı Bölmeyin

TAKİP ET

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu çağrıda bulundu.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, “Biz, halkını düşünen, partiler ötesi düşünen, şehrini düşünen, insanını düşünen, bu şehrin emekçisini, işverenini, kadınını, gencini, çocuğunu düşünen büyük bir halk ittifakıyız” dedi.

İmamoğlu, Esenyurt’ta Yaşar Kemal Meydanı’nı ve ilçedeki sel ve su baskınlarını son erdirmeyi hedefleyen Haramidere Islahı 1’inci etabını hizmete açtı. Konuşmasında ‘kendilerinin insan, iktidar kanadının ise rant odaklı bir belediyecilik anlayışına sahip olduğunu’ söyleyen İmamoğlu, şunları dedi: 

“Bunların tek derdi; rant. Başka dertleri yoktur. Onun için Esenyurt’ta, bizden önce 30 bin konut mağduru yarattılar; sırf bir insan zengin olsun diye. Onların aklına siz gelir misiniz? Vatandaşımız bizim aklımızda, bizim yüreğimizde; ancak biz yaparız. Bunları onlar yapamaz. Çünkü, biz israf yapan değiliz. 

Onlar israfçı, biz icraatçıyız. Onlar rantçı, biz halkçıyız. 31 Mart tarihi, israfçıların ve rantçıların tarihe gömülme vakti. Hep birlikte, 31 Mart’ta bunları tarihe gömmeye hazır mıyız? İsraf ve ihanet dönemini tarihe gömmeye hazır mıyız?”

‘Oylarınızı Bölmeyin’

“Bir avuç insana asla oy verilmesine müsaade etmeyin” diyen İmamoğlu, şöyle devam etti: 

“Oylarınızı bölmeyin. Oylarımızı ve güçlerimizi birleştireceğiz. Particilik yapma zamanı değil. Biz halkçı, İstanbul’un büyük ittifakıyız. Biz, halkını düşünen, partiler ötesi düşünen, şehrini düşünen, insanını düşünen, bu şehrin emekçisini, işverenini, kadınını, gencini, çocuğunu düşünen büyük bir halk ittifakıyız. Bazıları pireye kızıp yorganı yakmak isteyebilir. Sakın buna fırsat vermeyin. Her zaman birleşe birleşe kazanacağız. Birlikte kazanacağız.”

ekrem imamoğlu istanbul büyükşehir belediyesi chpli 31 Mart